Business Hi-Tech

Vodafone a lansat împreună cu Citi un card de credit

Vodafone a lansat împreună cu Citi un card de credit

Autor: Marius Radu - Mediafax

26.10.2011, 00:00 736

Vodafone România a lansat împreună cu CitiBank un card de credit co-branded Citi Vodafone Plus, pentru care clienţii vor primi puncte de loialitate oferite de operatorul de telefonie mobilă, dar şi reduceri la cumpărături.

Posesorii de carduri vor primi 500 de puncte de loialitate la prima tranzacţie cu cardul şi câte 8 puncte la fiecare 10 lei cheltuiţi la cumpărăturile obişnuite în supermarketuri şi hipermarketuri, benzinării, magazine de îmbrăcăminte, restaurante, baruri sau cinematografe.

Beneficiarii pot folosi punctele de loialitate pentru achiziţia de telefoane, accesorii, internet pe mobil, minute în reţea/naţionale, internaţionale, convorbiri cu numere favorite, SMS-uri. Deţinătorii cardului vor beneficia totodată de opţiunea de plată automată a facturii Vodafone din contul cardului şi primesc reduceri de până la 50% în reţeaua Citi Partener la peste 1.200 de comercianţi din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO