Business Hi-Tech

Vodafone atacă şi cu net fix la 1 Gbps, odată cu noua ofertă pe servicii fixe

Vodafone atacă şi cu net fix la 1 Gbps, odată cu noua...

Autor: Adrian Seceleanu

02.09.2021, 00:07 2833

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, care a achiziţionat în urmă cu doi ani compania de cablu UPC, a început să le ofere pentru prima oară clienţilor şi internet fix prin fibră optică la viteze de descărcare a datelor de 1 Gbps, concurând astfel de pe poziţii egale cu rivalii de la Digi şi Orange (care în curând va prelua şi divizia fixă a Telekom).

Vodafone este ultimul jucător mare de pe piaţa de net fix care începe să ofere net la aceste viteze, prima lansare a unui asemenea abonament fiind realizată de Digi, liderul pieţei de net fix, în octombrie 2013. Nu este clar în acest moment însă care este acoperirea pentru serviciile disponibile la această viteză, cea mai recentă informaţie pe această temă fiind că Vodafone a conectat la fibră 21.000 de gospodării din mediul rural.

Cel mai ieftin pachet cu net fix la această viteză de la Vodafone costă 11 euro (sau 9 euro pentru clienţii care au şi abonament Vodafone la mobil). Compania a introdus ofertele cu net la această viteză odată cu relansarea ofertei de pachete fixe, care conţine 4 noi pachete care au preţuri între 10 şi 16 euro, şi care includ în variantele mai scumpe şi acces la servicii de net mobil.

„Noua ofertă comercială este semnificativ simplificată şi le dă clienţilor posibilitatea de a-şi configura cu extra opţiuni pachetul de servicii fixe, simplu şi rapid“, a declarat Nedim Baytorun, noul director comercial pe segmentul consumer al Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO