Business Hi-Tech

Vodafone: internet la pachet cu telefonie fixa

09.11.2008, 15:30 42

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, va lansa saptamana aceasta un serviciu care integreaza serviciile de acces la internet cu cele de telefonie fixa si care este disponibil prin intermediul unui echipament special, oferit gratuit pentru contractele pe doi ani.

Viteza de acces la internet ajunge pana la 7,2 Mbps, iar tariful serviciilor integrate variaza intre 19,04 si 28,56 euro (inclusiv TVA).
"Dupa succesul solutiilor noastre integrate de comunicatii, utilizate de peste 8.000 de companii mari din Romania, Vodafone Office Connect vine sa completeze portofoliul nostru de servicii pentru clientii de business cu o solutie dedicata intreprinderilor mici si mijlocii", a declarat Gabriela Matei, directorul comercial al Enterprise Business Unit din cadrul Vodafone Romania.
Serviciul Vodafone Office Connect (VOC) utilizeaza un dispozitiv la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, permitand accesul la internet la viteze 3G broadband de pana la 7,2 Mbps.
De asemenea, echipamentul permite conectarea unui telefon fix si accesarea serviciilor de date de catre orice alt dispozitiv care include tehnologia Wi-Fi.
Pachetul Mobile Internet & Office 4 GB, de 19,04 euro/luna (inclusiv TVA), asigura transfer de date in limita a 4 GB pe luna. Apelurile catre retelele fixe nationale sunt tarifate cu 2,5 eurocenti pe minut, in timp ce apelurile catre retelele mobile au un tarif de 9 eurocenti pe minut.
Cu Mobile Internet & Office 8 GB, la tariful de 28,56 euro/luna, clientii platesc un tarif de 2,5 eurocenti pe minut pentru apelurile catre destinatiile fixe si de 8 eurocenti pentru convorbirile catre retelele mobile.
Dupa depasirea limitelor de trafic de date, viteza de transfer scade pana la 128 kbps pentru download si la 64 kbps pentru upload.
Reteaua 3G broadband a operatorului acopera 522 de localitati, reprezentand 50% din populatia tarii.
Orange, cel mai mare jucator de pe piata, a lansat in noiembrie 2007 servicii care combina accesul la internet cu telefonia fixa.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO