Business Hi-Tech

Vodafone lansează oferte cu net inclus pentru clienţii prepay

Autor: Adrian Seceleanu

15.09.2011, 18:31 569

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat trei noi oferte pentru clienţii de cartele preplătite, care includ şi trafic pe internet pe pângă minutele şi SMS-urile în reţea, naţionale sau internaţionale.

Începand de joi, atât utilizatorii existenţi, cât şi noii clienţi ai Cartelei Vodafone, pot alege între trei noi extraopţiuni, cu trafic de date inclus. Clienţii pot opta pentru o extraopţiune ce include 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 75 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale, alături de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 euro/lună.

Cu 7 euro/lună, utilizatorii pot activa o extraopţiune ce include 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 100 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale şi trafic inclus de 100 MB. O altă extraopţiune, cu un tarif de 9 euro / lună, include 3000 de minute şi SMS-uri naţionale, 125 minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale, alături de 250 MB trafic inclus, pentru 9 euro/lună.

Pentru utilizatorii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 26 de ani, înscrişi în programul Vodafone pentru Tineri, traficul inclus în extraopţiunea în valoare de 5 euro, ce include 3000 de minute şi SMS-uri în reţea şi 75 de minute şi SMS-uri naţionale şi minute internaţionale creşte până la 150 MB. De asemenea, traficul inclus în celelalte opţiuni se dublează, pentru utilizatorii înrolaţi în programul Vodafone pentru Tineri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO