Business Hi-Tech

Vodafone lansează tablete şi PC-uri cu Windows 8

Vodafone lansează tablete şi PC-uri cu Windows 8

Autor: Adrian Seceleanu

28.11.2012, 21:00 409

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat trei noi produse Asus, care funcţionează cu noul sistem de operare Windows 8: tableta Vivo Tab RT, laptop-ul X55A şi laptop-ul cu ecran tactil VivoBook S400.

Utilizatorii Vodafone pot opta pentru noua tabletă Asus Vivo Tab RT, la preţuri ce pornesc de la 579 de euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe o perioadă de doi ani. Abonamentul Internet Nelimitat Profesional are un tarif de 19 euro pe lună.

Noua tabletă Vivo Tab RT se poate transforma cu uşurinţă într-un laptop, prin ataşarea unei tastaturi dock QWERTY, ce furnizează şi o baterie suplimentară. Vivo Tab RT dispune de un ecran multi-touch Super IPS+, de 10,1”.

Clienţii Vodafone pot opta şi pentru laptop-ul Asus X55A, dotat cu noul sistem de operare Windows 8, un procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz şi 4GB memorie RAM, la preţuri ce pornesc de la 249 de euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, pe doi ani. 

Optimizat pentru Windows 8, modelul ASUS VivoBook S400 este disponibil de la 559 de euro, cu abonamentul Vodafone Nelimitat Profesional, pe doi ani. VivoBook oferă o experienţă de lucru intuitivă şi completă, folosind panouri tactile multi-punct şi un touchpad ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture.

VivoBook S400 vine echipat cu procesor Intel Core i5-3317U de 1.6GHz, cu 4GB RAM şi o soluţie de stocare hibrid cu HDD de 500GB la 5400RPM şi un SSD de 24GB.

Cele două noi laptop-uri sunt însoţite de modem-uri de date Vodafone, ce permit viteze de download de până la 21,6Mbps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO