Business Hi-Tech

Vodafone România raportează venituri de 190 mil. euro în trimestrul încheiat la 30 iunie, minus 1,2%. Murielle Lorilloux, CEO: Ultimele luni au venit cu provocări mari pentru toţi actorii sociali şi economici

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România

Autor: Cristina Bellu

24.07.2020, 11:23 189

Vodafone România a înregistrat în trimestrul financiar încheiat pe 30 iunie, venituri totale din servicii de 189,7 milioane euro, în scădere uşoară, de 1,2%, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

„Ultimele luni au venit cu provocări mari şi numeroase pentru oameni, companii şi pentru alţi actori sociali şi economici din cadrul societăţii noastre digitale. (…) Obiectivul nostru principal a fost să ne protejăm angajaţii şi să dezvoltăm soluţii fiabile de comunicare pentru toţi clienţii noştri ca aceştia să-şi poată continua vieţile personale şi profesionale”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

La 30 iunie, baza de clienţi a Vodafone România a atins valoarea de 10,8 milioane de clienţi, în timp ce valoarea ARPU mobil a fost de 5 euro, arată datele transmise de oficialii companiei.

„Situaţia actuală este o oportunitate pentru toată lumea, de la companii, la autorităţi şi alţi actori socio-economici, de a îmbunătăţi infrastructura digitală a ţării, de a reduce decalajele dintre diferite sectoare şi zone ale României şi de a accelera digitalizarea în beneficiul societăţii şi pentru un viitor mai rezistent şi mai durabil. Cu toţii trăim în acest nou context de piaţă şi trebuie să acţionăm împreună cu determinare pentru a stabili o agendă digitală mai cuprinzătoare şi mai ambiţioasă pentru România”, adaugă Murielle Lorilloux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO