Business Hi-Tech

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 mil. euro, iar anul acesta mizează pe dublarea businessului

Gabriel Zahan, CEO al We as Web

Gabriel Zahan, CEO al We as Web

Autor: Ioana Nita

10.03.2023, 00:03 400

We as Web (WAW), companie locală înfiinţată în urmă cu cinci ani care de anul trecut se concentrează pe furnizarea de servicii de dezvoltare software în regim outsourcing, şi-a depăşit ţinta de afaceri de 9 milioane de euro pentru anul trecut, finalizând 2022 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro şi cu un profit net de 2 milioane de euro, conform reprezentanţilor WAW. Pentru anul curent, ţinta We as Web este de a-şi dubla afacerile şi profitul net, până la 21 milioane de euro, respetictiv 4,2 milioane de euro. Pentru a de a-şi atinge aceste obiective, compania are nevoie să crească echipa la peste 500 de programatori anul acesta, de la 350 la finalul lui 2022.

„Evoluţia noastră consistentă din 2022 va accelera, pe parcursul acestui an. Ne-am propus obiective ambiţioase şi ne vom continua expansiunea, atât geografic, prin noi birouri menite să atragă resurse locale sau să deschidă noi pieţe de vânzare, cât şi ca echipă şi competenţe pe care le putem pune oricând la dispoziţia clienţilor noştri“, a declarat Gabriel Zahan, CEO al We as Web. Compania este prezentă în mai multe oraşe din ţară - în Cluj-Napoca, Bucureşti, Craiova, Braşov, Iaşi, Timişoara, precum în străinătate, având birouri şi în Republica Moldova (Chişinău), Albania, Serbia şi Turcia. Pe termen scurt şi mediu, We as Web vrea să deschidă birouri noi în Germania, Marea Britanie, SUA şi în zona statelor nordice. We as Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie şi SUA. Portofoliul de clienţi al WAW numără atât companii din România, cât şi companii din Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie şi SUA. Printre jucătorii mari din România cu care a colaborat WAW până acum se numără Porsche, ING, Orange, Erste Group, Lidl, Aer Lingus, Fortech şi NTT Data.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO