Business Hi-Tech

Yahoo! a cumpărat serviciul de shopping Polyvore

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Ioana Nita

03.08.2015, 00:00 209

Compania americană Yahoo! a achiziţionat serviciul de shopping online Polyvore pentru a-şi îmbunătăţi conţinutul online de shopping şi pentru a impulsiona vânzările de publicitate pe segmentul fashion, scrie agenţia Bloomberg. Detaliile tranzacţiei nu au fost făcute publice.

Serviciul Polyvore, care îmbină instrumente de comerţ electronic cu cele sociale, va fi integrat pentru început în revista Yahoo de fashion, potrivit lui Simon Khalaf, vicepreşedinte în cadrul companiei americane. Marissa Mayer, CEO al Yahoo, încearcă să adauge mai mult conţinut portalului Yahoo – ştiri, servicii de divertisment şi informaţii de shopping, pentru a putea atrage mai mulţi vizitatori pe site şi pentru a vinde mai multă publicitate. 

Prin intermediul Polyvore, utilizatorii pot vizualiza articole de modă din diferite colecţii pe care le pot achiziţiona. Yahoo va adaugă 350 de noi retaileri în platformă ca urmare a integrării serviciului Polyvore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO