• Leu / EUR4.7340
  • Leu / GBP5.2448
  • Leu / USD4.2129
Business Hi-Tech

ZF Mobilio ’19: Norvegienii de la Auka discută despre viitorul plăţilor mobile pentru retailerii din România

ZF Mobilio ’19: Norvegienii de la Auka discută despre viitorul plăţilor mobile pentru retailerii din România

Sara Rasmussen, global head of sales în cadrul Auka, va prezenta concluziile unui studiu care a măsurat percepţia companiilor din România despre oportunităţile prezentate de plăţile mobile

18 apr 2019 354
Sara Rasmussen, global head of sales în cadrul companiei nor­ve­giene Auka, furnizor al unor so­luţii complete de plată de pe mobil care pot fi utilizate de ju­cători precum băncile sau ope­ratorii de telecom, va fi pre­zentă săptămâna viitoare la ediţia cu numărul 8 a conferinţei ZF Mobilio, care va avea loc marţi, 23 aprilie 2019, la hotelul Radisson din Bucureşti. Rasmussen, care are o experienţă bogată în industria de IT şi fintech, va prezenta în cadrul con­ferinţei concluziile unui studiu care a vizat per­cepţia retailerilor din România despre opor­tu­nităţile pre­zentate de plăţile mo­bile („The small business mobile payments opportunity for Ro­mania“).

Subiectul plăţilor mobile şi perspectivele pieţei din România, inclusiv concluziile studiului Auka, vor fi discutate în cadrul unui panel din cadrul con­ferinţei, alături de alţi jucători rele­vanţi în industrie.

Printre temele abordate în cadrul panelului se numără: ce soluţii au companiile şi băncile pentru a putea începe să ofere rapid plăţi mobile? De ce ar trebui companiile şi băncile să acorde atenţie subiectului plăţilor mobile? Ce schimbări va aduce în România implementarea directivei PSD2? Cum ar putea fi convinşi utilizatorii din România să plătească mai mult cu mobilul? Cum ar putea fi convinse companiile să investească în soluţii de acceptare a plăţilor de acest tip?

Ediţia cu numărul 8 a conferinţei ZF Mobilio abordează tema optimizării businessului prin intermediul tehnologiilor mobile, subiect care va fi abordat, printre alţii, şi de reprezentanţi ai com­paniilor IBM, Asseco şi Cisco.

O temă importantă abordată în cadrul eveni­mentului va fi şi cea legată de tehnologia de comu­nicaţii mobile 5G, respectiv a provocărilor pe care le ridică în România dezvoltarea acestei infra­structuri, subiect care va fi abordat alături de repre­zentanţii celor mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii.

Principalele valute BNR - luni, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7340
Diferență: 0,0423
Ieri: 4.7320
Azi: 4.2129
Diferență: 0,4267
Ieri: 4.1950
Azi: 5.2448
Diferență: -0,4744
Ieri: 5.2698
Azi: 4.2801
Diferență: 0,2318
Ieri: 4.2702