Business Hi-Tech

Zyxel Networks, ce oferă soluţii de reţea şi securitate, a ales un nou channel manager pentru România. Janos Banga, care a preluat rolul: Scopul meu este de a transmite know-how-ul pe zona de securitate şi de a fi deschis soluţiilor care să fie avantajoase pentru clienţi

János Banga, noul Channel Manager pentru România

János Banga, noul Channel Manager pentru România

Autor: Alexandra Cepăreanu

30.10.2023, 16:09 63

Compania Zyxel Networks, care oferă soluţii de reţea şi securitate de top pentru utilizatorii din mediul business şi de acasă, anunţă că a recrutat un nou Channel Manager pentru regiunea CEE (Central and Eastern Europe). Astfel, János Banga este noul Channel Manager pentru România, au transmis reprezentanţii Zyxel Networks printr-un comunicat.

„Scopul meu este de a transmite know-how-ul pe zona de securitate şi, astfel, de a fi deschis complet soluţiilor care să fie corecte şi avantajoase pentru clienţii noştri”, a spus Janos Banga.

Astfel, János Banga se va ocupa de una dintre pieţele cheie în ceea ce priveşte potenţialul comercial, în cadrul regiunii CEE. De asemenea, în urma numirii lui János Banga în noua funcţie, colaborarea cu distribuitorii şi revânzătorii locali va atinge un nivel nou, la fel ca şi suportul de pre-vânzare, vânzare şi service, au mai transmis reprezentanţii Zyxel Networks – care este prezent în peste 25 de ţări cu departamente de vânzare.

„Ambiţia noastră este să câştigăm o poziţie puternică pe piaţa românească, special în domeniul Wifi corporate şi al securităţii pentru IMM.”   

János Banga a lucrat anterior timp de 13 ani în cadrul unei companii care activează în domeniul industriei de telecomunicaţii. Astfel, din anul 2010 până în anul 2019 acesta a coordonat regional activitatea comercială din zona centru la RCS & RDS SA, din grupul Digi Communications.

Începând cu anul 2020, în cadrul filialei Digi Ungaria, a ocupat poziţia de director de vânzări şi marketing. Însă la începutul carierei sale lucra ca tehnician şi configura, instala şi învăţa personalul să utilizeze corect soluţiile telecom. Astfel a obţinut experienţă valoroasă şi utilă pentru noua sa poziţie, au mai spus reprezentanţii Zyxel Networks.

Subsidiara locală a companiei Zyxel Networks poartă numele de Zyxel România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO