Business Internaţional

Ambiţiile Rusiei de furnizor mondial de tehnologie, testate săptămâna aceasta de Arnold Schwarzenegger

Investitori americani conduşi de Arnold Schwarzenegger vizitează Rusia pentru proiecte în IT
11.10.2010, 13:46 15

Ambiţiile Rusiei de a deveni unul din marii furniziori mondialide tehnologie vor fi puse la încercare săptămâna aceasta cândguvernatorul Californiei Arnold Schwarzenegger va conduce o echipăde investitori la periferia Moscovei în căutarea de oportunităţipentru proiecte noi, scrie Reuters.

"Scopul investitorilor este de a identifica metode pentrumaximizarea profiturilor din aceste posibile investiţii", spuneAlexandara Johnson, membră a delegaţiei americane care va vizitaRusia. "Riscul politic sau, cel puţin percepţia riscului politiceste destul de ridicată. Corupţia este menţionată frecvent înrapoarte, iar China deşi nu e tocmai o democraţie are un legiprevizibile, regulile nu se schimbă în timpul jocului", spuneJohnson.


Schwarzenegger va conduce delegaţia într-o vizită la Siliconvalley-ul rusesc - centrul de tehnologie Skolkovo de la margineaMoscovei - lansat la începutul acestui an ca parte a programuluipreşedintelui Medvedev de modernizare a economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO