Business Internaţional

Bătaie între două deputate în Parlamentul afgan în urma unei discuţii despre atacurile cu rachete din Pakistan - VIDEO

Bătaie între două deputate în Parlamentul afgan în urma unei discuţii despre atacurile cu rachete din Pakistan - VIDEO

Autor: Iuliana Enache

06.07.2011, 09:49 429

Două deputate din Parlamentulafgan au avut o dispută violentă, marţi, în urma unei discuţiidespre atacurile cu rachete din Pakistan, relatează CNN.Nazifa Zaki, fost general dearmată a aruncat cu pantoful în colega sa Hamida Ahmadzai, potrivitunei înregistrări video din Parlament.

Aceasta a fost postată online desite-ul de Internet TOLOnews.com şi o prezintă pe Zaki părăsindu-şiulterior locul şi îndreptându-se spre Ahmadzai, care aruncă osticlă cu apă în momentul în care Zaki se apropie. Aceasta din urmăo loveşte pe Ahmadzai şi cele două încep să se bată.

Arian Yoon, o altă femeieparlamentar, a declarat că Zaki a lovit-o pe Ahmadzai înfaţă.

Alţi membri ai Parlamentului auîntrerupt rapid bătaia.

Discuţia de la care a pornitdisputa a degenerat în momentul în care una dintre coaliţiileparlamentare a vrut să îl convoace pe preşedintele Hamid Karzau înlegătură cu atacurile cu rachetă şi artilerie din Pakistan.Ahmadzai a cerut ca cei doi vicepreşedinţi ai ţării să fieconvocaţi. Acesta a fost momentul în care Zaki a atacat, a declaratYoon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO