Business Internaţional

Brazilia introduce un sistem "arată cu degetul" pentru a grăbi pregătirile pentru Cupa Mondială din 2014

Brazilia grăbeşte pregătirile pentru Cupa Mondială de Fotbal din 2014

Autor: Traian Terzianm

28.03.2011, 12:22 29

Guvernul Braziliei plănuieşte introducerea unui sistem prin caresă grăbească pregătirile pentru Cupa Mondială de Fotbal si JocurileOlimpice care vor avea loc în 2014, scrie Financial Times.

Dilma Roussell, preşedintele Braziliei, doreşte implementareaunui sistem asemănător celor care au fost folosite pentru diferiteproiecte de infrastructură - prin care se doreşteresponzabilizarea factorilor decizionali printr-o expunederepublică constantă care să ducă la respectarea termenului definalizare iniţial. Conform autorităţilor, presiunea publică artrebui să determine grăbirea lucrărilor.

"Când o informaţie este publică, îi făci pe toti cei care suntresponsabili cu implementarea proiectelor să îşi dea interesul casa nu existe nici un fel de întârziere", a spus ministrulplanificării Miriam Belchior.

Brazilia va cheltui 13,3 miliarde de dolari pentru pregătirileCampionatului Mondial de Fotbal din 2014 şi 2,8 mld. dolari pentrupregătirile Jocurilor Olimpice, plus 11,6 mld. dolari acordaţiproiectelor de infrastructură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO