Business Internaţional

Care este oraşul devenit paradisul străinilor. Toată lumea se înghesuie să ajungă şi să lucreze aici, în timp ce metropola explodează de oportunităţi

Care este oraşul devenit paradisul străinilor. Toată...

Autor: Business Magazin

02.12.2023, 08:11 952
Un oraş portuar din sudul Spaniei are unii dintre cei mai fericiţi expaţi din lume, potrivit celui mai recent raport Internations, care arată unde oamenii se simt bine în viaţa lor în străinătate, scrie CNCB.

Malaga, Spania, a fost desemnat anul acesta oraşul nr. 1 pentru expatriaţi, pe baza răspunsurilor primite de la peste 12.000 de persoane care trăiesc în 172 de ţări sau teritorii.

Malaga este cel mai bine cotat oraş la nivel mondial pentru relaţia dintre expaţi şi localnici, unde 89% dintre expatriaţi spun că localnicii sunt deosebit de prietenoşi cu străinii, comparativ cu 65% dintre expatriaţii care spun acelaşi lucru la nivel global.

Oraşul de coastă este, de asemenea, cunoscut pentru vremea bună, opţiunile de petrecere a timpului liber, locuinţele accesibile şi costul de trai uşor de gestionat. Are cel mai mic punctaj (dar totuşi mult peste medie) pentru factorii de lucru în străinătate - noii veniţi spun că piaţa locală a locurilor de muncă nu este grozavă, însă îşi revendică, de asemenea, primul loc pentru susţinerea unui bun echilibru între viaţa profesională şi cea privată.

Top 5 cele mai bune oraşe din lume pentru cei ce vor să-şi construiască o viaţă peste granite:

1. Malaga - Spania

2. Alicante – Spania

3. Valencia – Spania

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO