Business Internaţional

Ciolacu anunţă că acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania va deveni realitate în curând

Ciolacu anunţă că acordarea dublei cetăţenii pentru...

Autor: Cosmin Pirv

02.03.2024, 14:48 46

Acordarea dubei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susţine premierul Marcel Ciolacu, în urma unei întâlniri avute sâmbătă cu omologul spaniol Pedro Sanchez.

Marcel Ciolacu spune că a avut sâmbătă o întâlnire cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, în care cei doi au discutat despre proiectele comune pe care le au Spania şi România.

Premierul român i-a mulţumit omologului său spaniol pentru sprijinul oferit de Preşedinţia Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spaţiul Schengen pe cale aeriană şi maritimă la finalul lunii martie.

„Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania. În curând această dorinţă a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania şi România”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO