Business Internaţional

Cum arată şi ce dezvăluie semnătura lui Donald Trump despre personalitatea sa. “Este însetat de putere şi are o ambiţie sălbatică”

Cum arată şi ce dezvăluie semnătura lui Donald Trump...

Autor: Corina Zamfir

26.01.2017, 17:46 4602

Scrisul mare, înclinat în poziţie verticală şi literele înalte indică foarte multe caracteristici ale personalităţii lui Donald Trump. “Semnătura lui transmite o ambiţie sălbatică, dinamism, curaj şi neînfricare. Este însetat de putere şi are atât determinare cât şi încăpăţânare”, spune Tracey Trussell, de la Institutul Britanic de Grafologie, potrivit The Independent.

Scrisul de mână şi semnătura unei persoane sunt cele mai puternice elemente individuale pe care le au oamenii şi pot fi folosite de către grafologi, specialiştii care se ocupă cu analizarea scrisului de mână, pentru a determina personalitatea oamenilor.

De când a devenit preşedinte al Statelor Unite ale Americii, semnătură lui Donald Trump a devenit una dintre cele mai puternice semnături din lume.

Tracey Trussell a analizat semnătura celui care ocupă acum Biroul Oval din America.

Ea spune că stilul lui Tump indică faptul că, în ciuda caracterului său puternic, el este prea protector, mai ales când vine vorba de familia sa.

Analiza lui Tracey Trussell sugerează că Trump nu este un ascultător, dar este “în mod cert un negociator dur – excelează în a fi direct şi îndrăzneţ”.

Îndrăzneala lui Trump a fost mai mult decât evidentă în declaraţiile pe care le-a susţinut până acum, ceea ce include şi anunţul că va construi un zid între America şi Mexico sau că nu le va mai permite imigranţilor musulmani să intră în SUA.

Pe lângă aceste caracteristici destul de evidente, au fost şi câteva surprize în analiza semnăturii.

Trump este faimos pentru forţa sa şi pentru abilitatea de a avea o perspectivă de ansamblu a lucrurilor, dar Tracey Trussell susţine că este un semn de flexibilitate care apare în scrisul noului preşedinte al SUA.

Literele lungi indică că “el nu este atât de inflexibil pe cât cred unii oameni”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO