IT-iştii maghiari şi americanii de la General Electric au creat sistemul de management analitic pentru Jocurile Olimpice de Iarnă

14 feb 2018 Autor: Bogdan Cojocaru

Inginerii de software maghiari şi americani de la GE Healthcare au dezvoltat sistemul de management analitic pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018. Proiectat în parteneriat cu Comitetul Internaţional Olimpic (IOC), sistemul permite profesioniştilor din domeniul sănătăţii să obţină date în timp real despre starea de sănătate, leziuni şi posibilele boli ale concurenţilor sau spectatorilor, scrie Budapest Business Journal.

Sistemul Athlete Management Solution al GE colectează şi pune la dispoziţie mai multe tipuri de date într-o singură aplicaţie. Pe baza informaţiilor stocate în cloud, personalul medical de la JO poate obţine informaţii specifice despre starea de sănătate a atleţilor şi poate lua decizii rapide cu privire la tratamentele necesare.

În plus, scopul aplicaţiei este de a îmbunătăţi siguranţa jocurilor şi de a contribui la menţinerea sănătăţii participanţilor prin analizarea datelor. De exemplu, instrumentul poate semnala un „punct fierbinte“ în care se produc leziuni multiple sau creşterea numărului de bolnavi în rândul spectatorilor care au participat la un eveniment într-un anumit loc. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
IT-iştii maghiari
, General Electric
, sistemul de management analitic
, Jocurile Olimpice de Iarnă
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide