Business Internaţional

O chelneriţă a primit un bacşiş de 1.000 de dolari pentru o călătorie în Italia

Sursă foto: http://casualcynic.tumblr.com/

Sursă foto: http://casualcynic.tumblr.com/

Autor: Andrei Cîrchelan

21.05.2013, 12:36 12511
Femeia, mama unei bloggeriţe care a popularizat povestea, era chelneriţă de ani buni, context în care i-a povestit unui client că are familie în Italia şi că are opt ani de educaţie în arte, dar că nu fusese niciodată în ţara din sudul Europei.
 
„Bărbatul, pe care nu l-am mai văzut niciodată, a lăsat un bacşiş de 1.000 de dolari, pentru o călătorie în Italia. A ieşit din local fără să mai zică altceva”, a scris fata chelneriţei pe blog.
 
Mama bloggeriţei neidentificate nu este prima chelneriţă care primeşte un bacşiş mai mult decât generos din partea unui client. CeCe Bruce, chelneriţă la un restaurant din Indianapolis, SUA, a primit un bacşiş de 446 dolari la o notă de plată de 5,97 dolari, de la o clientă fidelă.
 
În acelaşi timp, mama bloggeriţei se clasează pe locul doi în istoria celor mai mari bacşişuri după ce un chelner din Houston, SUA, a primit 5.000 de dolari de la un cuplu care frecventa des restaurantul respectiv, cu mesajul „du-te şi cumpără-ţi o maşină”.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO