Business Internaţional

O stradă din centrul istoric al Londrei a fost poleită cu un strat auriu pentru o campanie publicitară

O stradă din centrul istoric al Londrei a fost poleită...

Autor: Octavian Calei

20.12.2013, 15:54 1331

Locuitorii din centrul istoric al Londrei au fost surprinşi de o campanie de marketing a companiei taiwaneze HTC care a marcat lansarea variantelor Gold ale smartphone-ului One vopsind în auriu strada pietruită Shad Thames, scrie Daily Mail.

Strada a fost vopsită pe suprafaţa pietruită de o echipă de 10 persoane în mai puţin de o oră cu o culoare care imită aurul.

Noul HTC One în variantă gold nu are carcasă din aur, însă producătorul taiwanez a lansat şi cinci modele placate cu aur de 18 carate. Preţului unui HTC One placat cu aur este de 2.750 de lire sterline (3.300 euro).

HTC One era disponibil deja în variante de culoare argintie, neagră, roşie şi albastră.

„HTC One a câştigat apreciere pe plan internaţional pentru designul grozav cu o carcasă sigilată de metal foarte bine finisată. Ultima variantă lansată face din aur culoarea vedetă a sezonului de sărbători şi un deziderat pentru cadourile de Crăciun de anul acesta”, a declarat un reprezentat din partea HTC.

Apple a decis să introducă pentru prima dată un smartphone de culoare aurie în luna septembrie, odată cu introducerea modelului iPhone 5S în trei variante de culori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO