Business Internaţional

Povestea antreprenorului care a făcut milioane transformând biserici în cluburi. A pierdut totul dar a luat-o de capăt, iar astăzi are o avere de peste 25 de milioane de euro

Povestea antreprenorului care a făcut milioane...

Autor: Andra Stroe, Business Magazin

13.07.2019, 10:20 341

La doar 25 de ani făcea primul million şi părea că totul îi va merge în continuare ca pe roate. În doar câţiva ani însă, Andy Scott a pierdut totul, dar a refuzat să renunţe, aşa că a luat-o de la zero. Astăzi conduce REL Capital, o firmă pe care a înfiinţat-o singur şi care a ajuns la venituri anuale de peste 33 de milioane de euro. 

Andrew Pervis Scott s-a născut pe 13 ianuarie 1979 în Portsmouth, pe coasta de sud a Angliei.  El a urmat cursurile colegiului St. John din Southsea. Pasionat de rugby şi boxeor amator, el a avut primul job la vârsta de 16 ani, în 1995, ca bodyguard la un club de noapte din Portsmouth.

Pe când avea 18 ani el a moştenit 5.000 de lire sterline (aprox. 5.500 de euro) de la bunica sa, aşa că a decis să cumpere o casă aflată într-un stadiu avansat de degradare, pe care a recondiţionat-o şi a revândut-o pentru un preţ mai bun. Curând, el a început să cumpere mai multe case pe care le renova şi le vindea din nou, investind ulterior şi în hoteluri, baruri şi saloane de coafură. Ambiţia antreprenorului de a câştiga bani a preluat-o de la unchiul său, care deţinea mai multe magazine de dulciuri. Până la 25 de ani vânduse deja 250 de proprietăţi şi făcuse primul million, deţinând şapte hoteluri pe Coasta de Sud a Marii Britanii.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO