Business Internaţional

Regele Charles, prima ieşire publică de la anunţul privind cancerul

Regele Charles, prima ieşire publică de la anunţul...

Autor: Cosmin Pirv

11.02.2024, 14:36 39

Regele Charles a participat duminică la slujba de la biserica din Sandringham, în prima sa ieşire publică de când Palatul Buckingham a anunţat că suveranul a fost diagnosticat cu cancer, scrie Reuters.

Regele, îmbrăcat într-un palton maro şi purtând o umbrelă, a făcut cu mâna când a sosit împreună cu soţia sa, Camilla, la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, în estul Angliei.

Palatul Buckingham a anunţat luni că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Regele se află pe tron de mai puţin de 18 luni, după moartea mamei sale, regina Elisabeta.

Regele, care îşi petrece timpul la Sandringham, a emis sâmbătă un mesaj în care îşi exprimă recunoştinţa faţă de cei care i-au transmis mesaje de susţinere după anunţarea diagnosticului.

În timp ce se află sub tratament, Regele Charles şi-a amânat angajamentele publice, dar intenţionează să continue o mare parte din activitatea sa privată în calitate de monarh, inclusiv să aibă audienţa săptămânală cu primul ministru şi să se ocupe de documentele de stat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO