Business Internaţional

Teleprompterul lui Obama a fost furat

Teleprompterul lui Obama a fost furat

Autor: Radu Racu

18.10.2011, 14:58 398

Un car de televiziune rezervat pentru transmiterea vizitei preşedintelui american Barack Obama în statul Virginia a fost furat cu câteva zile înainte de evenimentul oficial, transmite Business Insider. Vehiculul aparţine canalului WWBT afiliat reţelei NBC, din statul american Virginia.

Carul de televiziune - dotat cu aparatura tehnică şi prompterul prezidenţial - a fost furat din parcarea unui hotel. Poliţia a reuşit să recupereze luni maşina, iar anchetatorii încearcă acum să determine dacă hoţii ştiau sau nu ce fură.

Un oficial de la Agenţia de Apărare a Sistemelor Informaţionale a declarat că "nicio informaţie sensibilă nu se afla în vehicul. Luăm foarte în serios acest tip de incidente şi derulăm o anchetă". oficială".

Dependenţa lui Barack Obama de teleprompterul său pentru a se adresa în cuvântările publice a devenit notorie la Washington, preşedintele câştigându-şi porecla de TOTUS (Tleprompter of the United States).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO