Business Internaţional

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Autor: Ştefan Stan

23.09.2013, 10:02 479

Twitter vrea un împrumut înainte de listarea la bursă                                       

Twitter se află în discuţii cu un grup de bănci, inclusiv Morgan Stanley şi JPMorgan Chase, pentru un credit de câteva sute de milioane de dolari necesar pentru mai multă flexibilitate înaintea listării la bursă, au afirmat surse apropiate discuţiei.

Citigroup înregistrează venituri mai mici

Citigroup a înregistrat o scădere semnificativă din veniturile de tranzacţionare în al treilea trimestru al anului, ceea ce ar putea afecta câştigurile băncii, relatează surse apropiate negocierilor dintre investitori şi bancă din ultimele zile.

Fidelity Worldwide avertizează companiile în care a investit

Fidelity Worldwide Investment, unul din cele mai mari fonduri de investiţii din lume, a emis o avertizare pentru 400 de companii în care a investit, atrăgându-le atenţia că trebuie să îşi reformeze politicile de plată, sau se vor confrunta cu voturi împotriva remuneraţiei în cadrul întâlnirii anuale a acţionarilor. Avertizările au fost făcute în încercarea de a corela mai bine plăţile cu performanţa companiilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO