Business Internaţional

Un bărbat fără adăpost din Ungaria a câştigat 2 milioane de euro la loto

Un bărbat fără adăpost din Ungaria a câştigat 2...

Autor: Teodora Nicolau

18.02.2014, 14:36 320

"M-am rugat la Dumnezeu să îmi trimită nişte bani, dar nu atât de mulţi", a spus Laszlo Andraschek într-un interviu acordat televiziunii RTL Klub.

"Nu voiam decât să am o viaţă normală, nimic mai mult", a adăugat bărbatul, în vârstă de 55 de ani, care a povestit cum şi-a cheltuit ultimii bani pe un bilet la loto, cumpărat de la o loterie din Gara Györ - localitate situată la 110 kilometri de Budapesta - cu o zi înainte de extragere, în luna septembrie 2013.

Cu banii câştigaţi la loterie, Laszlo Andraschek a cumpărat o casă pentru el şi soţie, precum şi o locuinţă pentru cei trei copii. De asemenea, şi-a ajutat fraţii cu bani şi a cumpărat o maşină modestă.

Singura lui extravaganţă a fost să cumpere un televizor cu ecran plat pentru a urmări meciurile de fotbal.

"Mai am încă două proiecte: să îmi vizitez fratele, care locuieşte în Canada, şi să înfiinţez o fundaţie pentru ajutorarea persoanelor alcoolice", a mai spus bărbatul, care s-a confruntat, la rândul său, cu alcoolismul şi care nu mai bea de cinci ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO