Business Internaţional

Warren Buffett oferă un miliard de dolari oricui va reuşi să ghicească rezultatele din 63 de meciuri

Warren Buffett oferă un miliard de dolari oricui va...

Autor: Ştefan Stan

22.01.2014, 18:04 4083

Warren Buffett, celebrul investitor miliardar din Statele Unite, oferă un premiu de un miliard de dolari persoanei care ghiceşte rezultatele tuturor celor 63 de partide din turneul masculin de baschet al facultăţilor americane, scrie New York Daily News.

Premiul este oferit de trustul Berkshire Hathaway, controlat de milardarul american, şi de Quicken Loans, unul dintre ce mai mari creditori ipotecari online din lume.

Întrucât sansele ca cineva să ghicească câştigătorul fiecăruia dintre cele 63 de meciuri sunt de 1 la 4.294.967.296, Quicken Loans oferă 100.000 de dolari celor mai apropiate 20 de predicţii, chiar dacă nu sunt în totalitate corecte. Banii vor trebui folosiţi pentru cumpărarea, refinanţarea sau renovarea unei locuinţe.

“Misiunea noastră este de a crea experienţe de neuitat pentru clienţi, iar acest concurs, care oferă oportunitatea de a deveni miliardar, se încadrează cu siguranţă în viziunea companiei”, a declarat Jay Farner, directorul general Quicken Loans.  

Premiul de un miliard de dolari va fi plătit eventualului câştigător în rate anuale de 25 de milioane de dolari, timp de 40 de ani.  

O campanie de promovare a concursului va fi lansată pe data de 3 martie, când vor apărea şi primele informaţii despre medota de înscriere, pe siteul Billion Dollar Bracket Challenge.

Detalii despre cum se poate trimite prognoza pentru evoluţia campionatului vor apărea pe site-ul Billion Dollar Bracket Challenge pe 3 martie.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO