Business Travel

Ana Hotels a ajuns la venituri de 6,5 mil. euro anul acesta, în Poiana Braşov, în creştere cu 7% faţă de 2018

Ana Hotels a ajuns la venituri de 6,5 mil. euro anul...

Autor: Florentina Niţu

16.12.2019, 18:36 303

Grpul Ana Hotels a ajuns la o cifră de afaceri de 6,5 mil. euro anul acesta în Poiana Braşov cu cele trei hoteluri pe care le deţine, Sport, Bradul şi Poiana. Veniturile au fost în creştere cu 7% faţă de anul trecut. La nivelul întregului grup, ce cuprinde şi hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza, din Bucureşti, precum şi Europa, din Eforie Nord, cifra de afaceri a crescut cu 10%. Grupul Ana Hotels a avut în 2018 venituri de 235,5 mil. lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

„Raportat la Poiana Braşov, cele trei hoteluri Ana Hotels, au avut în 2019 o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creştere cu 7% faţă de anul trecut”, a spus Carmina Gal, directorul Ana Hotels din Poiana Braşov.

Hotelurile Ana Hotels din Poiana Braşov sunt de patru stele – Sportul şi Bradul, respective trei stele Poiana. Primele două hoteluri au în totalitate 160 de camere, iar ultimul hotel are trei stele. Grupul este controlat de cunoscutul om de afaceri George Copos.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO