INTERVIU

Darren Blanchard, grupul Rezidor: Hotelul Radisson Blu din Braşov va fi gata la începutul lui 2019. Analizăm extinderea în Cluj şi Timişoara

26 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Inaugurarea era prevăzută iniţial pentru primăvara anului 2018, dar durata îndelungată pentru obţinerea avizelor a mai adăugat un an până la finalizare ♦ Grupul Rezidor are în plan să deschidă hoteluri şi în Cluj-Napoca sau Timişoara ♦ Valoarea investiţiei în hotelul din Braşov este de peste zece milioane de euro.

Lucrările de construcţie pentru hotelul Radisson Blu din Braşov vor începe în următoarele luni, dezvoltatorii urmând să primească apro­bă­rile necesare pentru de­mararea acestora, spune Darren Blan­chard, senior director business deve­lopment în cadrul Rezidor.

Inaugu­ra­rea este programată pentru începutul anului 2019, deşi compania spusese iniţial că primii oaspeţi se vor putea caza la începutul lui 2018.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
timisoara
, brasov
, grup
, hotel
, incepere
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide