Business Travel

Hotelul JW Marriott: Volumul de înnoptări pe segmentul de leisure a crescut, gradul de ocupare pe weekenduri este mai mare. Mizăm pe creşterea tarifului mediu la cazare

În  2016, afacerile SCH Grand, ce administrează hotelul, au ajuns la 122 milioane de lei şi un profit net de 2,1 milioane de lei la 311 angajaţi, faţă de afaceri de 118 milioane de lei şi profit de 7,4 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Acţionarul majoritar al SCHG, compania care administrează clădirea hotelului, este firma austriacă Strabag.

În 2016, afacerile SCH Grand, ce administrează hotelul, au ajuns la 122 milioane de lei şi un profit net de 2,1 milioane de lei la 311 angajaţi, faţă de afaceri de 118 milioane de lei şi profit de 7,4 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Acţionarul majoritar al SCHG, compania care administrează clădirea hotelului, este firma austriacă Strabag.

Autor: Mirabela Tiron

15.12.2017, 00:05 163

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Bucureşti, controlat de austriecii de la Strabag, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa hotelieră, a bugetat o creştere a afacerilor pentru anul viitor, ce va fi susţinută de majorarea tarifului mediu la cazare, potrivit oficialilor hotelului.

„Am atins un grad de ocupare op­tim, în trend cu piaţa (60-70% - n. red.), iar acum mizăm pe creştere din majorarea ADR-ului (tariful mediu la cazare). Ne ajută şi cursul valutar şi economia în creştere”, a declarat pentru ZF Meda Vasiliu, directorul de marketing şi de vânzări al hotelului de cinci stele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO