Ministrul turismului: Până în decembrie se va relua activitatea birourilor de promovare externă

19 mai 2017 Autor: Mediafax

Mircea-Titus Dobre, ministrul turismului, a declarant că a început procedura de închidere a birourilor de promovare turistică externă şi că sunt etape de parcurs, de la inventariere până la contracte de chirie. 

Dobre spune că până în decembrie se va relua activitatea acestor birouri. „Săptămâna viitoare, în cadrul Comitetului Consultativ în Turism, vom discuta despre reor­ganizarea acestor birouri de promovare externă, în ceea ce priveşte ţările în care trebuie să existe acestea, dar şi extinderea numărului acestora. Vom urma paşii pentru reorganizarea acestora prin crearea, cu ajutorul Ministerului Muncii, a ataşatului în turism. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.05.2017

 
Cuvinte cheie:
turism
, birouri
, ministru
, promovare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide