CM Brazilia 2014

Aplicaţii care-ţi aduc toate noutăţile de la Campionatul Mondial de fotbal: rezultate, ştiri, imagini

Aplicaţii care-ţi aduc toate noutăţile de la...

Autor: Aurelian Mihai

14.06.2014, 10:12 559

Vrei să fii la curent cu noutăţile de la Cupa Mondială sau alte meciuri importante? Iată care sunt principalele aplicaţii cu rezultate din fotbal, ştiri şi clasamente actualizate în timp real, disponibile pentru telefonul tău.

FIFA - aplicaţia oficială pentru dispozitive cu Android

Disponibilă pentru download gratis în magazinul Google Play, aplicaţia FIFA acoperă 197 ligi de fotbal din lumea întreagă, furnizând scoruri live şi informaţii despre jucători, schimbările făcute de-a lungul meciurilor şi orele la care se joacă fiecare meci.

Imediat după instalare ai posibilitatea să alcătuieşti o listă personalizată cu echipele favorite despre care vrei să fi informat, uşurând astfel accesul la noutăţile cu adevărat importante. Interfaţa aplicaţiei este simplu de folosit şi se împacă la fel de bine cu ecranul tabletei şi cel al unui smartphone.

SofaScore - ediţie specială cu scoruri live pentru CM 2014

SofaScore este o aplicaţie avansată cu rezultate din fotbal, tenis şi alte sporturi populare ca snooker şi baschet. Producătorul aplicaţiei a pus la dispoziţie o ediţie specială pentru Cupa Mondială 2014, cu informaţii despre meciuri actualizate în timp real.

Cititi mai mult pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO