CM Brazilia 2014

Cât de bine se pricep bancherii la fotbal? Goldman Sachs anunţă echipele cu cele mai mari şanse de a câştiga Cupa Mondială din Brazilia

Cât de bine se pricep bancherii la fotbal? Goldman Sachs...
26.06.2014, 12:34 1345
Brazilia are cele mai mari şanse să cîştige Campionatul Mondial de fotbal din 2014, după încheierea fazei grupelor, conform unei analize realizate de trei economişti de la banca de investiţii Goldman Sachs.
 
Un raport realizat de Jan Hatzius, Jari Stehn ÅŸi Donnie Millar, creditează Brazilia cu 44,2 puncte în cursa pentru Cupa Mondială, cea mai bună cotaÅ£ie a unei naÅ£ionale de la actuala ediÅ£ie. Conform aceluiaÅŸi raport, Olanda are cele mai mari ÅŸanse să întâlnească Brazilia în finala Cupei, însă probabilitatea de a câştiga titlul este mult mai scăzută, Portocala Mecanică fiind creditată doar cu 17,6 puncte pentru această performanţă. 
 
La mică distanţă de Olanda se plasează Argentina, conform Goldman Sachs. Germania, una dintre cele mai puternice echipe de la această ediţie a Campionatului Mondial din Brazilia 2014, a primit doar 12,7 puncte pentru probabilitatea de a câştiga titlul, de aproape patru ori mai puţine decât Brazilia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO