Companii

Abris Capital Partners a finalizat preluarea pachetului majoritar la Global Technical Group de la fondatorii companiei

Abris Capital Partners a finalizat preluarea pachetului...

Autor: Roxana Rosu

14.10.2019, 13:01 203

Tranzacţia prin care fondul de private equity Abris Capital Partners a preluat pachetul majoritar în cadrul Global Technical Group, cel mai mare furnizor de soluţii end-to-end pentru managementul construcţiilor şi integrator de soluţii tehnice şi de securitate, a fost finalizată săptămâna trecută, la circa trei luni de la semnarea acordului dintre noul investitor şi cei doi fondatori ai companiei.

În acest contract, fondatorii Global Technical Group, Fadi Rida şi Mihai Stănescu, au fost reprezentanţi juridic de avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Intermedierea tranzacţiei s-a realizat de către Trident Capital Investments.

„Suntem încântaţi că procesul de vânzare, implicând transferul acţiunilor către Abris Capital s-a derulat fără impedimente şi că putem anunţa finalizarea unui mandat ce ne-a oferit ocazia de a colabora cu Fadi Rida şi Mihai Stănescu, doi antreprenori vizionari. De asemenea, salutăm colaborarea cu Trident Capital Investments şi fondatorul acesteia, Liviu Giugiumică, bancher de investiţii de top cu o experienţă de peste 20 de ani”, a declarat Sorin Vlădescu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO