Companii

Academia de Studii Economice aduce studenţi din 26 de ţări la Bucureşti, în cadrul unei şcoli de vară

Academia de Studii Economice aduce studenţi din 26 de...

Autor: Adelina Mihai

18.06.2014, 13:27 321

Un număr de 55 de studenţi de licenţă, masterat sau doctorat din 26 de ţări vor participa anul acestea la cea de-a zecea ediţie a şcolii de vară internaţionale Bucharest Summer University, un program educaţional organizat de Academia de Studii Economce din Bucureşti, Asociaţia Absolvenţilor ALUMNI ASE şi Uniunea Studenţilor ASE.

Evenimentul va avea loc în perioada 10- 24 august 2014, iar înscrierile se pot face până la data de 25 iunie, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul http://bsu.ase.ro/. Taxa de participare este de 590 de euro şi nu include cheltuielile de transport.

Ediţia şcolii de vară din acest an are ca temă „Provocări şi oportunităţi financiare pentru o economie competitivă”, iar la dezbateri vor participa specialişti atât din mediul academic, cât şi din mediul de afaceri.

Printre activităţile derulate în cadrul Bucharest Summer University se numără o vizită la Palatul Parlamentului, Turul cu bicicletele, Global Village sau Bucharest City Tour. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO