Companii

Accor vrea să depăşească numărul de 1.000 de angajaţi până la finalul anului: „Noua generaţie vrea să aibă cât mai multe experienţe şi opţiuni de unde să aleagă, ne adaptăm“. În ultimul an, salariile angajaţilor de pe poziţiile de execuţie din Accor au crescut cu circa 15-20%

Felicia Dincă lucrează de circa 20 de ani în cadrul Accor şi a ocupat mai multe poziţii din diferite departamente precum cel financiar, resurse umane sau chiar director general.

Felicia Dincă lucrează de circa 20 de ani în cadrul Accor şi a ocupat mai multe poziţii din diferite departamente precum cel financiar, resurse umane sau chiar director general.

Autor: Miruna Diaconu

15.06.2022, 17:20 104

Grupul hotelier Accor are în plan să depăşească pragul de 1.000 de angajaţi până la sfârşitul anului, în prezent având 950 de salariaţi. Accor pregăteşte 14 deschideri de hoteluri  în următorii ani şi îşi doreşte să angajeze circa 600 de persoane până în 2025. Strategia de dezvoltare a grupului hotelier vizează şi extinderea către oraşe mai mici precum Făgăraş.

„Din experienţa ultimelor deschideri în oraşe mai mici, sosirea unui brand precum Accor este tentantă şi oamenii sunt interesaţi, vor să vadă cum este să lucrezi într-un astfel de brand. Mai mult, noua generaţie vrea cât mai multe experienţe şi cât mai multe opţiuni pentru a avea de unde alege. Noi le oferim astfel de şanse, avem mulţi colegi care sunt de foarte mulţi ani în Accor şi au început  pe post de menajeră şi au ajuns şef de tură la recepţie sau care au început la recepţie şi acum lucrează în departamentul de vânzări“, spune Felicia Dincă, talent & culture manager în cadrul Accor România şi sud-estul Europei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO