Companii

Acţionarii spitalului Ponderas din Capitală sunt în discuţii pentru vânzarea businessului. "Nu am luat o decizie, încă suntem în proces de evaluare "

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas

Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas

Autor: Corina Mirea

16.03.2016, 00:05 1201
Acţionarii spitalului Ponderas din Capitală, un business românesc înfiinţat în 2011, care oferă servicii de chirurgie bariatrică (chirurgia obezităţii), spun că sunt în discuţii cu mai mulţi operatori de servicii medicale private de pe piaţa locală în vederea vânzării, însă o decizie nu a fost luată în acest moment.
 
„De când ne-am mutat în nordul Capitalei (la începutul lui 2015 - n. red.) suntem destul de curtaţi de furnizorii principali de servicii medicale din România. Este o idee care ne surâde, suntem într-un stadiu mediu al discuţiilor cu mai mulţi furnizori mari de servicii medicale private de pe piaţa românească care ne-au făcut oferte. Nu am luat o decizie, încă suntem în proces de evaluare şi la nivel intern“, a spus pentru ZF Alina Ambrozie, directorul executiv al spitalului Ponderas. Ea este şi acţionar, cu un pachet de 5%, în compania Delta Health Care SRL, care operează spitalul.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO