Aeroportul din Cluj a fost tranzitat de 2 milioane de pasageri, traficul atingând un nivel record

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 sep 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a fost tranzitat de la începutul anului de 2 milioane de pasageri, depăşindu-se astfel numărul total de 1,88 de milioane de pasageri înregistrat în anul 2016. Până la finalul acestui an, reprezentanţii aeroportului din Cluj-Napoca estimează aproximativ 2,8 milioane de pasageri. „Atingerea pragului record de 2 milioane de pasageri la doar 3 luni de la înregistrarea pasagerului 1 milion este o dovadă a trendului ascendent de creştere a traficului aerian. Până la finalul anului ne aşteptăm să ajungem la aproximativ 2,8 milioane de pasageri. Următoarea ţintă este cea de 7 milioane de pasageri, nivel preconizat pentru anul 2030“, a declarat David Ciceo, directorul general al aeroportului internaţional Avram Iancu Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
pasageri
, aeroport
, cluj
, record
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide