Companii

Aerotravel: Vânzările agenţiilor au scăzut cu 80% faţă de octombrie 2019. Clienţii preferă unităţile de cazare mici, izolate. Antonio Niţu, director general şi acţionar la Aerotravel: Clienţii ne întreabă care este gradul de ocupare a hotelului în care obişnuiau să-şi petreacă sejurul în anii trecuţi

Aerotravel: Vânzările agenţiilor au scăzut cu 80%...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.10.2020, 12:00 190

Grupul din turism Aerotravel înregistrează în această perioadă vânzări mai mici cu 80% faţă de acelaşi interval al anului trecut, sub impactul pandemiei de COVID-19.

„Vânzările agenţiilor de turism au scăzut cu 80% faţă de octombrie 2019, iar pachetele de Crăciun şi Revelion se încadrează în această curbă descendentă. În prezent, turiştii analizează foarte mult alternativele înainte de a lua o decizie de cumpărare“, spune Antonio Niţu, director general şi acţionar la Aerotravel.

Aerotravel este controlat de Mihai Ciprian David, cu un pachet de 85% din acţiuni, în vreme ce Antonio Niţu şi Quark Investments deţin restul acţiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO