Companii

Afacerile Gebrüder Weiss România au crescut cu 11% anul trecut, la 44,4 milioane euro

Afacerile Gebrüder Weiss România au crescut cu 11% anul...

Autor: Ana Maria Petcana

08.04.2015, 00:00 193

"Acest rezultat se datorează atât strategiei de dezvoltare multilaterală a companiei: înfiinţarea de noi departamente, investiţii în echipamente, relocarea în vederea atingerii celor mai exigente cerinţe, adăugarea de noi servicii în portofoliu, cât şi implicării întregii echipe în vederea atingerii obiectivelor companiei", se arată într-un comunicat al companiei.

În 2013, Gebrüder Weiss România a avut o cifră de afaceri de 40,1 milioane euro.

Anul trecut, compania a lansat un serviciu de transport mărfuri alimentare în regim de temperatură controlată, atât intern, cât şi internaţional, şi a realizat investiţii în echipamente. Pe acest serviciu, compania are 24 de clienţi, pentru care a efectuat 2.000 de transporturi în regim de temperatură controlată.

Grupul austriac este prezent în România din anul 1994, prin colaborarea cu firma locală Cargolog, şi asigură soluţii integrate de logistică şi servicii de transport rutier, feroviar, aerian şi maritim.

Subsidiara din România are 500 de angajaţi şi şase terminale logistice de cross-docking situate în Bolintin Deal, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău şi Craiova, cu o capacitate de depozitare de peste 37.000 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO