Afacerile germanilor de la Stihl au crescut cu 16%. “Aşteptam această creştere de la mijlocul anului”

Secțiune susținută de Medlife Logo

3 nov 2016 Autor: Cristina Bellu

Ioan Mezei, director general Stihl România

Divizia locală a grupului german Stihl, unul dintre cei mai importanţi producători de motounelte la nivel mondial, a raportat un avans de 16% a afacerilor în primele nouă luni ale anului.

“Aşteptam această creştere încă de la mijlocul anului. Au existat o serie de factori economici care au ridicat piaţa şi aici mă refer la scăderea TVA, creşterea economică înregistrată, dar şi la finalizarea unor construcţii în sectorul rezidenţial. Până la sfârşitul anului estimăm aceeaşi rată de creştere”, spune Ioan Mezei, director general Stihl România.  

La nivel global, compania mama a anunţat creşteri de 5,4% pentru sfârşitul lunii august, afacerile germanilor depăşind 2,4 miliarde de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, afaceri
, germani
, producator
, avans
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide