Companii

Afacerile hotelului de patru stele Howard Johnson din Capitală au crescut cu 10%

Sonia Năstase, directorul general al Howard Johnson

Sonia Năstase, directorul general al Howard Johnson

Autor: Mirabela Tiron

04.09.2014, 00:06 422
Hotelul de patru stele Howard Johnson din centrul Capitalei, cu o capacitate de 285 de camere, a finalizat primele şase luni din acest an cu venituri mai mari cu 10% faţă de anul anterior pe fondul cererii mai mari pentru cazare şi eveni­mente, potrivit oficialilor companiei, care spun că au avut afaceri de peste 4 mil. euro.
 
„Primul semestru al anului 2014 a fost o pe­rioa­dă favorabilă pentru hotelul nostru, atât în ceea ce pri­veşte cererea pentru serviciile oferite, cât şi în ceea ce priveşte veniturile totale obţinute“, a spus Sonia Năstase, directorul general al Howard Johnson.
 
Anul trecut conducerea hotelului a cerut decla­si­ficarea de la cinci stele la patru stele pentru a prinde evenimentele organizate de companiile din in­dustria farma, care organizează seminarii, con­fe­rinţe doar la hoteluri de până în patru stele, po­trivit unui cod etic al Asociaţiei Române a Pro­ducă­torilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO