Companii

Afacerile Star Storage au crescut cu 25% în primul semestru

Afacerile Star Storage au crescut cu 25% în primul...

Autor: Laurentiu Cotu

09.09.2013, 19:07 52

Star Storage, furnizor local de soluţii de externalizare, stocare, arhivare şi management al informaţiilor, la care a adăugat în ultimii ani şi soluţii de cloud bazate pe propriul centru de date, a înregistrat în primul semestru o creştere cu 25% a afacerilor, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania nu a comunicat valoarea cifrei de afaceri obţinută din primul semestru, însă a precizat că anul trecut a avut afaceri de peste 22 de milioane de euro, în creştere cu 46% faţă de anul precedent.

„Am reuşit în primul semestru să creştem cifra de afaceri cu 25%, în condiţiile unui mediu economic dificil, caracterizat de amânări repetate ale proiectelor din sectorul public şi de o atitudine rezervată în ceea ce priveşte investiţiile în sectorul privat. Sperăm ca în semestrul al doilea proiectele de IT necesare pentru eficientizarea autorităţilor locale şi centrale să fie deblocate şi să menţinem acelaşi trend de creştere“, a declarat Cătălin Păunescu, managing director al Star Storage.

Compania este controlată de Liviu Goşa şi Cătălin Păunescu, acesta din urmă fiind managing director şi acţionarul majoritar, cu 70% din capital. În prezent compania are peste 500 de angajaţi. Cea mai mare investiţie realizată în ultimii ani de companie este centrul de date situat într-o clădire din zona Pipera din Bucureşti. 

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO