Companii

Air France a redus cu 25% tarifele biletelor de avion către 100 de destinaţii

Air France a redus cu 25% tarifele biletelor de avion către 100 de destinaţii

Autor: Mirabela Tiron

18.10.2012, 13:47 938

Compania aeriană Air France a tăiat 25% din preţul biletelor pe 100 de destinaţii din întreaga lume în cadrul campaniei de toamnă "Găseşte-i Parisului Pereche", potrivit oficialilor companiei. Promoţia este valabilă în perioada 10-31 octombrie, perioada de călătorie fiind până la 31 martie anul viitor.

"Campania de reduceri vine în contextul inaugurării noului terminal ultramodern 2E de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, ce va prelua şi cursele din Bucureşti. Astfel, pasagerii din România pot călători către întreaga lume, la preţuri promoţionale, acum cu tranzit mai uşor şi mai rapid prin aeroportul Charles de Gaulle", potrivit oficialilor companiei.

Reprezentanţii Air France au mai transmis că în cadrul campaniei "Găseşte-i Parisului Pereche!", Air France desfăşoară şi un concurs. Timp de şase săptămâni, pâna pe 30 noiembrie, pasagerii Air France din România se pot înscrie în competiţia ce are ca premii 42 de bilete de acces la Disneyland Paris şi 6 valize marca Le Tanneur.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels