Companii

Alex Ursuleanu, acţionarul farmaciilor Tinos Farm: Am avut discuţii cu Help Net pentru vânzare, dar nu s-au concretizat

Alex Ursuleanu, acţionarul farmaciilor Tinos Farm: Am...

Autor: Georgiana Mihalache

29.10.2019, 14:23 839

Farmacistul Alex Ursuleanu, acţionarul reţelei Tinos Farm cu 16 farmacii în Bucureşti, spune că a avut discuţii pentru vânzare cu Help Net, al patrulea jucător din retailul farma, însă acestea nu s-au concretizat, astfel că tranzacţia nu a fost finalizată.

„Am avut discuţii pentru vânzare cu Help Net, dar nu s-au concretizat. Pentru viitorul apropiat nu intenţionăm să vindem, avem planuri de extindere, am închiriat nişte spaţii”, a spus pentru ZF Alex Ursuleanu.

Farmaciile Tinos este un business de familie înfiinţat în urmă cu 25 de ani în Capitală, în zona Bucureşti - Ilfov. Reţeaua este controlată de farmacistul Alex Ursuleanu, care a preluat afacerea cu farmacii de la mama sa, farmacistă de asemenea, pornind de la o singură locaţie la parterul unui bloc şi dezvoltând-o ulterior după ce a absolvit Facultatea de Farmacie. În prezent, funcţionează 16 farmacii sub brandul Tinos, în Bucureşti şi Ilfov, după ce în 2018 reţeaua a mai adăugat încă două locaţii în portofoliu. În farmaciile Tinos lucrează peste 100 de angajaţi.

Cele mai mari reţele din retailul farma sunt Catena, cu 800 de farmacii la nivel naţional, Sensiblu, cu 650-700 de farmacii, Dona, Help Net şi Ropharma. Primele cinci reţele după cifra de afaceri acoperă 25% din totalul de farmacii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO