Companii

Ana Dumitrache, CTP: Dezvoltăm unde există şi infrastructură sau lucrări noi de infrastructură. A0 va ajuta sudul Bucureştiului, la Arad deja există tramvai aproape de zona industrială şi la Oradea în 2023 vom avea primul avion «tras» la terminalul cargo

Ana Dumitrache, country head România pentru CTP:  Clădirea (CTPark Oradea Cargo Terminal) terminalului cargo este livrată, este gata din noiembrie şi un avion cargo poate descărca deja.

Ana Dumitrache, country head România pentru CTP: Clădirea (CTPark Oradea Cargo Terminal) terminalului cargo este livrată, este gata din noiembrie şi un avion cargo poate descărca deja.

Autor: Bogdan Alecu

10.02.2023, 16:20 256

Dezvoltarea proiectelor „last mile“ se va face între cele două inele de centură ale Capitalei, explică directorii CTP, cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii de logistică, în condiţiile în care deja zonele din proximitatea actualului inel de centură - DNCB este unul foarte aglomerat.

„Proiectele de la km13 de pe A1 nu mai sunt pentru logistică mare, sunt prea aproape de oraş. Retailul aduce sute de TIR-uri zilnic, iar pentru acestea sunt spaţiile de la km23“, a explicat Ana Dumitrache, country head România pentru CTP.

CTP vrea să extindă proiectul existent, CTPark Bucharest South, la aproximativ 150.000 mp. Proiectul are deja 70.000 mp de depozite existente şi 15.000 mp de alte depozite ce urmează a fi livrate în perioada imediat următoare. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO