ZF Pharma Summit 2018

Ana-Maria Baciu, NNDKP: Nu ştim ce se va întâmpla cu medicamentele care vin sau care se duc în Anglia după ce Brexit-ul va intra în vigoare

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

Majoritatea statelelor din Uniunea Europeană au iniţiat comisii la nivelul autorităţilor publice care să reglementeze ce se va întâmpla după Brexit. În cazul României nu ştim ce se va întâmpla cu medicamentele care vin sau care se duc în Anglia, a spus Ana-Maria Baciu, Head of pharma, NNDKP, în cadrul evenimentului ZF Pharma Summit 2018 organizat de Ziarul Financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Ana-Maria Baciu
, NNDKP
, farma
, eveniment
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide