Companii

Anda Todor, Dentons: Nu poţi ignora afacerile româneşti, care vor creşte dincolo de graniţele ţării

Anda Todor, coordonatorul Dentons în România

Anda Todor, coordonatorul Dentons în România

Autor: Andrei Cîrchelan

18.08.2014, 00:05 415
Firma de avocatură Dentons, activă şi la Bucureşti printr-un birou coordonat de Anda Todor, şi-a extins struc­tura locală de par­teneriat cu doi avocaţi de la înce­pu­tul anului şi continuă expansiunea mi­zând pe o re­ve­nire a ariei de drept imobiliar şi pe ac­ti­vi­tatea antrepre­no­rilor locali.
 
„Nu ne concentrăm numai pe companii, ne adaptăm şi la realităţile pieţei, cu antre­pre­nori care încep să simtă nevoia de servicii de avocatură mai bune. (…) Nu poţi ignora antre­prenorii, afacerile româneşti care cresc şi vor ajunge în cele din urmă în afara grani­ţelor ţării“, a declarat pentru ZF Anda Todor, la puţin timp după ce firma l-a coop­tat ca partener pe avocatul Perry Zizzi, fost par­tener Clifford Chance, specializat în fi­nan­ţări şi achiziţii imobiliare. Strategia firmei, potrivit lui Todor, este de a creşte organic, bazat pe nevoile pieţei. Cooptarea lui Zizzi este un pas în această direcţie, începută anul trecut, când firma, cunos­cută anterior sub numele de Salans, a făcut subiectul unei fuziuni internaţionale între trei firme.
 
„Ne dezvoltăm bazat pe nevoile pieţei. De exemplu am văzut că sunt multe oportunităţi pe concurenţă şi am adus un par­tener pe dreptul concurenţei. Acum vedem piaţa de imo­biliar că se mişcă, deci avem nevoie de o echipă pu­ternică pentru a dezvolta acest sector“, a mai spus Todor, făcând referire la venirea ca partener, în aprilie, a avocatului lui Raul Mihu, spe­cia­lizat în dreptul con­cu­renţei.
 
Zizzi, 47 de ani, a mai lucrat cu Salans şi în perioada 2003-2007, ca partener, şi este avocat în barourile din New York şi Bucureşti. Din biroul Dentons de la Bucureşti, avocatul spune că se va implica, împreună cu echipa locală, şi în proiectele celorlalte birouri ale firmei în regiune, jurisdicţii precum Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia sau Polonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO