Companii

Andreea Minuţă, Director Executiv Divizia Abonamente, Regina Maria: Abonamentul medical este un instrument important în acest proces de recurtare, atragere şi retenţie a angajaţilor. Şi companiile cu doi- trei angajaţi încep să ofere abonamente medicale

ZF HR TRENDS 2024: Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor

Andreea Minuţă, Director Executiv Divizia Abonamente,...

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.03.2024, 12:20 43

Abonamentul medical este un instrument important în acest proces de recurtare, atragere şi retenţie a angajaţilor, a spus Andreea Minuţă, Director Executiv Divizia Abonamente, Regina Maria.

„Acesta a evoluat foarte mult în ultimii ani şi complexitatea lui creşte din ce în ce mai mult, angajatorii vor să acopere cât mai mult din partea de sănătate, iar acum acoperă prin abonamente şi zona de wellness şi cea de sănătate dentară”, a spus Andreea Minuţă în cadrul conferinţei ZF HR TRENDS 2024: Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor.

Ea a adăugat că şi companiile mici au început să ofere angajaţilor abonamente medicale. „Vedem asta şi în rândul companiilor mai mici, unde considerăm cu atât mai mult că e important să aibă angajaţi sănătoşi. De la companii cu doi - trei angajaţi. În portofoliul nostru aproape 7% sunt companii mici şi mijlocii. Abonamentul medical e o cheltuială predictibilă. Pentru companii e o investiţie în sănătatea angajaţilor, pentru că pentru un abonament medical în valoare de 100 de lei lunar un angajat poate să economisească circa 3.500 de lei, echivalentul unui salariu minim brut pe economie. Practic angajatul economiseşte de treo ori mai mult.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO