Companii

Antreprenori locali. Constructorul clujean Wincon: Creşterea continuă a preţurilor la materiile prime, precum şi creşterile de preţ cu energia şi, în final, inflaţia care pune presiune pe salariile angajaţilor reprezintă, pentru Wincon, cele mai mari provocări în acest moment.

Compania de construcţii Wincon din Cluj-Napoca a încheiat anul 2021 cu afaceri de 158 de milioane de lei, în creştere cu 7% faţă de anul precedent.

Compania de construcţii Wincon din Cluj-Napoca a încheiat anul 2021 cu afaceri de 158 de milioane de lei, în creştere cu 7% faţă de anul precedent.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.09.2022, 17:30 134

Solicitările pentru noi proiecte din partea clienţilor sunt mult diminuate.

Constructorul Wincon din Cluj-Napoca, deţinut de fraţii Bogdan şi Werner Irsik, derulează o investiţie în extinderea capacităţii de producţie a unei dintre fabricile sale, pe fondul unui trend crescător al pieţei de spaţii logistice şi industriale.

„Am demarat la începutul anului 2022 extinderea la una dintre fabricile noastre de prefabricate. Mai precis, du­blăm capacitatea de producţie pre­fabricate pentru clădiri industriale din Bonţida, Cluj. Valoarea investiţiei este de circa 5 milioane de euro, iar finalizarea ei este preconizat să aibă loc în primul trimestru al anului viitor“, spune Bogdan Irsik, unul dintre acţionari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO