Companii

Antreprenori locali. Cosmin Buzăianu, producătorul de ambalaje Electric din Focşani: „Avem în plan o fabrică de saci menajeri, o investiţie de 20 mil. euro“. Producătorul vrea să atragă un fond de investiţii în acţionariat

Cosmin Buzăianu, acţionar al companiei Electric Srl

Cosmin Buzăianu, acţionar al companiei Electric Srl

Autor: Mirabela Tiron

12.01.2023, 16:30 329

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, are în plan să facă o fa­brică de saci mena­jeri, o investiţie es­ti­mată la 20 de milioane de euro, pentru care caută un partener.

„Vrem să atragem un partener în acţionariatul companiei, un fond de investiţii, am avut discuţii pentru a vinde un pachet minoritar de acţiuni. Avem în plan să con­struim o fabrică de saci menajeri, o investiţie estimată la 20 de milioane de euro. Până în 2025 vrem să construim această fabrică nouă în Focşani“, a declarat pentru ZF Cosmin Buzăianu, acţionar al companiei Electric Srl.

Electric deţine o fabrică în Focşani, în care 160 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie, în care realizează sticle, flacoane, capace, folie termocontractibilă, sa­coşe, pungi şi saci din materiale biode­gradabile, dar şi matriţe în oţel sau aluminiu, prototipuri 3D la dimensiuni reale sau scanări 3D.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO