Companii

Antreprenori locali. Cristian Erbaşu a făcut investiţii de 12 mil. euro în 2023 în utilaje şi echipamente

Antreprenori locali. Cristian Erbaşu a făcut...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.01.2024, 00:07 3589

Construcţii Erbaşu, firma deţi­nută de antreprenorul Cristian Erbaşu, a alocat în 2023 o sumă de aproximativ 12 milioane de euro pentru investiţii, o parte din bani mergând către dezvoltarea produc­ţiei, iar o altă parte către noi investi­ţii imobiliare.

„Am finalizat achiziţia unei staţii mobile de prefabricate şi am demarat construirea a două noi hoteluri proprii, la Bucureşti şi Oradea. Pe lângă acestea, am mai făcut investiţii în utilaje şi echipamente“, spune Cristian Erbaşu. Doar firma Construcţii Erbaşu a încheiat anul 2022, cel mai recent pentru care există date publice, cu o cifră de afa­ceri de peste 1 mld. lei, echivalentul a 205 milioane de euro, în creştere cu 54% faţă de 2021. Pentru întregul grup de firme pe care le deţine, Cristian Erbaşu estima, în vara ­lui 2023, atingerea pragului de 2 mld. lei cifră de afaceri în 2023.

Pentru anul 2024, antreprenorul preconizează o creştere cu 20% a cifrelor de afaceri la nivel de grup comparativ cu anul trecut. Pe lângă construcţii, el mai deţine şi hoteluri, dar şi Nucet, firmă activă în industria lactatelor, precum şi proiecte rezidenţiale în lucru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO